Marčevske misli * 12 / March thoughts * 12

~ mehak kot oblak ~

~ soft as a cloud ~


Moram se vam odkupiti za mojo včerajšnjo tako zelo (ne)izvirno misel. Po pravici povedano sem imela malodane nočne more zaradi nje. Torej, če želim danes bolje spati, si moram omisliti nekaj puhastega, kar boža dušo. Tale brezrokavniček je kot naročen.
Zgornja slika pa je nastala v soboto med potepanjem po Triglavskem narodnem parku, kjer je še vse belo, belo, belo. Prav prismojeno, kaj ne, da smo se odpravili v zimo po tem, ko že cel mesec vzdihujem po pomladi... a včasih je fino biti malo prismojen :o)


I need to make it up to you after my (un)creative post yesterday. To tell you the truth, I had tiny winy nightmares because of it. But I wish to sleep well tonight so I have a lovely, soft, downy little cloud to show you. I really like how it turned out. I wish I had enough wool to make it in my size.

And those reall clouds on first photo... those were taken on out trip to Triglav National park . It's still all white, white, white there and so serene. It's funny than we went there this Saturday after months of moaning where Spring is..., well sometimes you have to do funny things :o)





Komentarji

Oseba ArtSparker sporoča …
Lovely borders.
Oseba Anonimni sporoča …
Meni je pa tvoja včerajšnja misel čisto všeč in iz lastnih izkušenj vem, da ti knjiga definitivno lahko spremeni dan in lep šopek tudi. Oboje skupaj pa je sploh odlična kombinacija!
Na mnoge prismuknjene dni. :)

T.
Oseba elizabeth sporoča …
the mountain is beautiful!

and s is the top. :)
Oseba VSE DOBRO sporoča …
Tudi jaz kličem na ves glas ZA čudovit narobe svet in tvoj kvačkani izdelek mi je nadvse všečen :o)))
Oseba Marna sporoča …
Prekrasno krilce!!!